Όνομα Χρήστη
Κωδικός
Ξέχασα το συνθηματικό μου
Εγγραφή
About Us 

 

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΓΝΩΣΗ, πρωτοπόροι στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης παραπάνω από 27 χρόνια, κέρδισαν την εμπιστοσύνη των σπουδαστών τους, χάρη στην αξιοπιστία και τα σύγχρονα εκπαιδευτικά τους προγράμματα που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της εποχής.

Το χρονοδιάγραμμα σπουδών μας, για κάθε επίπεδο είναι σαφές. Ακολουθείται και ελέγχεται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μεγιστοποίηση της απόδοσης των μαθητών. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τη γνώση και τη δυνατότητα να γίνει η γνώση αυτή κτήμα σας με τον πιο σίγουρο και εγγυημένο τρόπο.

 

Άλλωστε τα αποδε- δειγμένα υψηλά ποσοστά επιτυχίας, μας έχουν καθιερώσει σαν την καλύτερη επιλογή για το παιδί σας στην ευρύτερη περιοχή του Βύρωνα.  Γεγονός, που μας κάνει υπερήφανους γι' αυτή τη συνεργασία αλλά και μας δεσμεύει ταυτόχρονα να συνεχίσουμε αδιάκοπα την προσπάθειά μας να παρέχουμε στους μαθητές μας το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης.

 

Γι' αυτό και από τον Φεβρουάριο 2009 ήρθαμε ακόμα πιο κοντά σας, σε άλλη μία γειτονιά του Βύρωνα, Π. Π. Γερμανού 36. Το νέο μας παράρτημα λειτουργεί με το ίδιο επιτυχημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και το ίδιο άρτια καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό του οργανισμού, το οποίο δεν είναι μόνο γνώστης της γλώσσας αλλά και όλων των εκπαιδευτικών, μεθοδολογικών και παιδοψυχολογικών εξελίξεων.

Στη ΓΝΩΣΗ το όραμα για ποιοτική ξενόγλωσση εκπαίδευση έχει μετουσιωθεί σε πράξη.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δίνετε στα παιδιά σας μόνο το καλύτερο!

     
© Copyright ΓνώσηPegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology