Όνομα Χρήστη
Κωδικός
Ξέχασα το συνθηματικό μου
Εγγραφή
Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) 

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός ενισχύει ακόμα περισσότερο την ικανότητά μας να βοηθούμε παιδιά με υπέροχες δυνατότητες να εξελίσσονται, να προοδεύουν, όχι μόνο στην Ξένη γλώσσα, αλλά και στην αυτοεκτίμηση, την οργάνωση της σκέψης, την υπευθυνότητα, την κοινωνικότητα.
Νιώθουμε εξαιρετικά υπερήφανοι γιατί έχουμε περισσότερα εργαλεία για να ωθήσουμε μπροστά τα παιδιά!

Μαθησιακοί τύποι
Δεν μαθαίνουν όλα τα παιδιά με τον ίδιο τρόπο. Με το NLP μπορούμε να εντοπίσουμε τον μαθησιακό τύπου του κάθε παιδιού. Είναι οπτικός, ακουστικός ή κιναισθητικός τύπος;Μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι μαθαίνει με τον τρόπο που του ταιριάζει καλύτερα.

Πολυαισθητηριακή μάθηση
Είναι λογικό να κουράζονται τα παιδιά στην τάξη όταν το μάθημα είναι βαρετό, ανιαρό, χωρίς ερεθίσματα. Με το NLP έχουμε περισσότερους τρόπους να ενθουσιάσουμε τα παιδιά, να κάνουμε το μάθημα πιο ενδιαφέρον, ξυπνώντας όλες τις αισθήσεις τους.

Εστίαση και προσοχή
Το να καταφέρουμε ένα σύγχρονο παιδί, που έχει μεγαλώσει μέσα στην τεχνολογία και την εξέλιξη να συγκεντρώνεται και να αποδίδει είναι άθλος.

Στόχοι και αυτο-παρακίνηση
Η μάθηση στο σχολείο δεν αφορά ποτέ μόνο τη γνώση της γλώσσας. Επιδιώκουμε να στηρίζουμε την ικανότητα του παιδιού να τα βγάζει πέρα, να είναι υπεύθυνο, να έχει συνέπεια και οργάνωση.
Ένας ακόμα τομέας στον οποίο εμείς γινόμαστε καλύτεροι για τα παιδιά σας!

Επικοινωνία, κοινωνικότητα
Εκεί που το σχολείο γώσσας είναι αναντικατάστατο είναι στην προώθηση της κοινωνικότητας, της επικοινωνίας, της συνεργασίας, και της φιλίας. Και σε αυτό το σημείο γινόμαστε αποτελεσματικότεροι με τα εργαλεία του NLP.

 

Η ΓΝΩΣΗ συμβάλλει στην πιο αποτελεσματική μάθηση

Η Διευθύντρια σπουδών της ΓΝΩΣΗΣ, κα. Τζένη Παυλάκου-Παναγιωτοπούλου, έχοντας προσωπικά δεσμευτεί να παρέχει στους μαθητές της, τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης, είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στο NLP ώστε να παρέχει τόσο στο εκπαιδευτικό προσωπικό της ΓΝΩΣΗΣ όσο και στους μαθητές της τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για υψηλή απόδοση και επιτυχία.

Στην εκπαίδευση, διδάσκει τον εκπαιδευτικό τα μυστικά για να γίνει περισσότερο μεταδοτικός, να επιτυγχάνει την παρακίνηση των μαθητών και να κάνει το έργο τους πιο αποτελεσματικό. Επίσης, προσφέρει  το πιο σημαντικό εφόδιο στα παιδιά: τα μαθαίνει πώς να μαθαίνουν! Έτσι, αυτά αγαπούν την γνώση και έχουν περισσότερες επιτυχίες.

ΓΝΩΣΗ εφόδιο για τους ΜΑΘΗΤΕΣ της.

     
© Copyright ΓνώσηPegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology