Όνομα Χρήστη
Κωδικός
Ξέχασα το συνθηματικό μου
Εγγραφή
Από 5 χρονών κοντά μας 

 

Η ΓΝΩΣΗ στάθηκε πρωτοπόρος στη λειτουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5-7 ετών.

Καθηγήτριες – παιδαγωγοί με ειδικές γνώσεις για Nursery Classes δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, έτσι ώστε η πρώτη επαφή των μικρών μαθητών μας με την ξένη γλώσσα να είναι μια όμορφη εμπειρία.

Χρησιμοποιούνται σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα, μεταξύ των οποίων interactive board, Flashcards, mini books, board games, speaking computer, CDs με αγγλικά τραγουδάκια και ιστορίες, video με απλές και ευχάριστες ασκήσεις προφοράς, DVD με αγγλικές παιδικές ιστορίες, κουκλοθέατρο, θεατρικές παραστάσεις στα αγγλικά και πολλές άλλες δραστηριότητες, που προσελκύουν το μικρό μαθητή και τον βοηθούν να γνωρίσει και να αγαπήσει τη γλώσσα μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι.

 

 

 

 

 

 

 

Τα παιδιά ανακαλύπτουν τις πρώτες λέξεις και φράσεις στα Αγγλικά, εξασκούν  τις δεξιότητες στο Speaking και το Listening, μαθαίνουν την αλφαβήτα, τα χρώματα και τους αριθμούς,  σκέφτονται λογικά, ομαδοποιούν και αντιστοιχίζουν. Ότι πρέπει δηλαδή για να γίνουν ακόμα καλύτεροι μαθητές, όχι μόνο διαβάζοντας, αλλά παίζοντας κιόλας.

 

Οι μαθητές με χαρά δείχνουν στους γονείς τους αυτά που έχουν μάθει στα ειδικά ανοιχτά μαθήματα καθώς και στις μέρες παράστασης που διοργανώνουμε στο σύγχρονο αμφιθέατρό μας. Ιδιαίτερα φέτος, είχαν την ευκαιρία να δουν τη δουλειά τους να παρουσιάζεται μέσω power point.


Μάθε τη γλώσσα με το Γνωσούλη και τη Γνωσούλα

     
© Copyright ΓνώσηPegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology