Όνομα Χρήστη
Κωδικός
Ξέχασα το συνθηματικό μου
Εγγραφή
Προγράμματα Ενηλίκων 
Ενήλικες... Δίνουμε βάση στις ανάγκες σας

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ τη θέση σας στην αγορά εργασίας !

Ξένες Γλώσσες και Πληροφορική για εσάς ΤΩΡΑ!

τμήματα ενηλίκων …

γιατί η ΓΝΩΣΗ δεν σταματάει ποτέ!

Η ΓΝΩΣΗ ανταποκρίνεται επιτυχώς στην αυξανόμενη ανάγκη για συνεχή επιμόρφωση, τις υψηλές απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα αλλά και την επιθυμία για προσωπική ανάπτυξη και προσφέρει υπεύθυνη προετοιμασία για διπλώματα σε Ξένες Γλώσσες και Πληροφορική.

Εύκολα, Γρήγορα, Οικονομικά .... με την ποιότητα της ΓΝΩΣΗΣ!

Προνόμια για τους γονείς των

μαθητών μας !

 

BUSINESS ENGLISH
Περιγραφή: Ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων για τον σύγχρονο άνθρωπο των επιχειρήσεων σε επίπεδο Intermediate.

 

Στόχος:Απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στα Αγγλικά τόσο για την εργασίας τους όσο και για τις κοινωνικές και ταξιδιωτικές τους ανάγκες και έτσι αντανακλά την ισορροπία που επιζητεί ο πολυάσχολος εργαζόμενος ενήλικας ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή.

  • Περιέχει δραστηριότητες τόσο ακουστικές όσο και προφορικές βασισμένες σε θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά πραγματικοί εργαζόμενοι.
  • Χρήσιμο λεξιλόγιο που οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν άμεσα στη ζωή τους.
  • Γραμματική και επαγγελματικές επικοινωνιακές δεξιότητες όπως το να γράφουμε e-mails, να παρακολουθούμε παρουσιάσεις, να τηλεφωνούμε και να αντιμετωπίζουμε τους επισκέπτες από άλλη χώρα.
  • Στο τέλος των μαθημάτων ο εκπαιδευόμενος θα έχει ευχέρεια τόσο στην προφορική όσο και στη γραπτή επικοινωνία σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Τιμή:450,00 ευρώ.

Α' Επίπεδο Αγγλικών

 


Σειρά μαθημάτων Αγγλικών που έχει ειδικά σχεδιαστεί για ενήλικες. Οι εκπαιδευόμενοι ολοκληρώνοντας τα μαθήματα θα είναι σε θέση να επικοινωνούν προφορικά και γραπτά σε ένα βασικό επίπεδο.

60 ώρες διδασκαλίας.


Τιμή 600,00 ευρώ.Lower (B 2)


Έμφαση στην επικοινωνία τόσο στην γραπτή όσο και την προφορική σε προχωρημένο επίπεδο και την ανάπτυξη γλωσσικών δεξιοτήτων. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα προετοιμασίας για τις εξετάσεις   απόκτησης του πτυχίου Lower.

80 ώρες διδασκαλίας.
Τιμή 850,00 ευρώ.


Advanced (C 1)

Σειρά μαθημάτων Αγγλικών που έχει ειδικά σχεδιαστεί για ενήλικες. Οι εκπαιδευόμενοι ολοκληρώνοντας τα μαθήματα θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν την Αγγλική γλώσσα με αυτοπεποίθηση και ακρίβεια σε πολλές πραγματικές καταστάσεις και να επικοινωνούν αποτελεσματικά. Επίσης εάν το επιθυμούν υπάρχει και η δυνατότητα προετοιμασίας για τις εξετάσεις απόκτησης του πτυχίου Advanced.


80 ώρες διδασκαλίας.
Τιμή 950,00 ευρώ.

 

Proficiency (C 2)


Οι σπουδαστές τελειοποιούν τις γνώσεις τους στα Αγγλικά μαθαίνοντας λεξιλόγιο ανωτάτου επιπέδου και αποκτούν την ικανότητα να διαπραγματευτούν οποιαδήποτε πρόκληση στην επικοινωνία τόσο στο γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα προετοιμασίας για τις εξετάσεις απόκτησης του πτυχίου Proficiency.

100 ώρες διδασκαλίας.
Τιμή 1200,00 ευρώ.

     
© Copyright ΓνώσηPegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology