Όνομα Χρήστη
Κωδικός
Ξέχασα το συνθηματικό μου
Εγγραφή
Pre-Junior Τμήματα 
Η ΓΝΩΣΗ στάθηκε πρωτοπόρος στη λειτουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5-7 ετών.

Η διδασκαλία γίνεται σε ευχάριστο περιβάλλον, σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, από έμπειρες καθηγήτριες - παιδαγωγούς με ειδικές γνώσεις για Nursery Classes.

Χρησιμοποιούνται σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα, μεταξύ των οποίων interactive board, Flashcards, mini books, board games, speaking computer, CDs με αγγλικά τραγουδάκια και ιστορίες, video με απλές και ευχάριστες ασκήσεις προφοράς, DVD με αγγλικές παιδικές ιστορίες, κουκλοθέατρο, θεατρικές παραστάσεις στα αγγλικά και πολλές άλλες δραστηριότητες, που προσελκύουν το μικρό μαθητή και τον βοηθούν να γνωρίσει και να αγαπήσει τη γλώσσα μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι.


Οι μαθητές με χαρά δείχνουν στους γονείς τους αυτά που έχουν μάθει στα ειδικά ανοιχτά μαθήματα καθώς και στις μέρες παράστασης που διοργανώνουμε στο σύγχρονο αμφιθέατρό μας. Ιδιαίτερα φέτος, είχαν την ευκαιρία να δουν τη δουλειά τους να παρουσιάζεται μέσω power point. 

 Ένα μέρος από τις εργασίες των παιδιών, «κλείσαμε» σε ένα αναμνηστικό Λεύκωμα, για να θυμούνται πάντα, μαζί με τους γονείς τους την τρυφερή αλλά και σημαντική αυτή ηλικία.


Ποιά είναι η καλύτερη ηλικία για να ξεκινήσει το παιδί μου Αγγλικά ;; 

Αν σε όλη μας τη ζωή έχουμε 100% ικανότητα για μάθηση, τον πρώτο χρόνο εξαντλούμε το 50%, μέχρι τα 8 μας χρόνια το άλλο 30% και μένει ένα 20% για την υπόλοιπη ζωή μας. Δεν είναι λοιπόν, παράλογο να πούμε ότι ένα παιδί μπορεί να μάθει μέχρι και 5 γλώσσες στα πρώτα χρόνια της ζωής του αφού η ικανότητά του για μάθηση μπορεί να συγκριθεί με την ικανότητα ενός σφουγγαριού να απορροφά νερό.

Η τρίτη ευκαιρία για την εκμάθηση μιας άλλης γλώσσας δίνεται μέχρι τα 8, οπότε συνεχίζεται η θαυμαστή ικανότητα του παιδιού για αφομοίωση πληροφοριών, η έμφυτη περιέργειά του για νέες εμπειρίες και η ανάπτυξη του εγκεφάλου που επιτρέπει διαφοροποιήσεις σε ό,τι έχει ήδη εδραιωθεί.

Φυσικά ο άνθρωπος συνεχίζει να μαθαίνει με τη νοημοσύνη και τη σοφία αλλά όσα μαθαίνει διαμορφώνονται σύμφωνα με τις βάσεις που τέθηκαν τα πρώτα 12 χρόνια της ζωής του.

     
© Copyright ΓνώσηPegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology