Όνομα Χρήστη
Κωδικός
Ξέχασα το συνθηματικό μου
Εγγραφή
Ρομποτική 

VELLUM TECH KIDS


Νέα εκπαιδευτικά εργαλεία για μαθήματα ρομποτικής, on line δημιουργία παιχνιδιών, δραστηριότητες που θα προάγουν την Επιστήμη, την Τεχνολογία, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά και δραστηριότητες προετοιμασίας για τους διαγωνισμούς Ρομποτικής.

Η Ρομποτική, ο Προγραμματισμός, η Επιστήμη, η Τεχνολογία, η Μηχανική και τα Μαθηματικά δεν είναι μόνο για τα μεγάλα παιδιά. Κάθε παιδί σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται, έχει απίστευτες δυνατότητες φαντασίας και μάθησης. Με το πρόγραμμα Vellum Tech Kids, με αναλογικά ηλικιακό συντελεστή δυσκολίας, επιδιώκουμε να κεντρίσουμε την έμφυτη τάση των παιδιών για πειραματισμό και δημιουργία με έναν συνδυασμό προτεινόμενων μαθημάτων  και εκπαιδευτικών μεθόδων που μεταμορφώνει τη μάθηση σε πραγματικό παιχνίδι.


1. Vellum - Μαθαίνω να προγραμματίζω δημιουργώντας παιχνίδια


Learn Programming

 

Πρόκειται για μια σειρά από βιντεομαθήματα, ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας που βασίζονται σε όλα τα σύγχρονα πρότυπα που προτείνει η διεθνής βιβλιογραφία για τη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού και συνοδεύονται από ερωτηματολόγια, ασκήσεις, λύσεις των ασκήσεων, συνοδευτικά έγγραφα και παρουσιάσεις.

Είναι ιδιαίτερα ευχάριστα, διαποτισμένα με χιούμορ και μουσική, σε μορφή κινουμένων σχεδίων στο αντικείμενο του προγραμματισμού ηλεκτρονικών παιχνιδιών με το λογισμικό Scratch.2. Εκπαιδευτική Ρομποτική


Robotics

Αυτό το αξιαγάπητο μικρό ρομπότ είναι το mBot!
Σχεδιάστηκε για να εισάγει τα παιδιά στη ρομποτική και τον προγραμματισμό.
Βασισμένο στην ελεύθερου λογισμικού πλατφόρμα Arduino, είναι ιδανικό για την ενσωμάτωση της επιστήμης, της τεχνολογίας, των μαθηματικών και της μηχανικής στο πρόγραμμά σας.

Τα παιδιά μπορούν εύκολα να το συναρμολογήσουν και να χρησιμοποιήσουν αρχικά το remote control για να το κατευθύνουν. Στη συνέχεια σχεδιάζουν τι θέλουν να κάνει το robot, το προγραμματίζουν και του δίνουν εντολές με τη χρήση της οπτικής γλώσσας προγραμματισμού Scratch και του ελεύθερου λογισμικού που προσφέρει η εταιρεία κατασκευής του ρομπότ.

Υπάρχει η δυνατότητα για πολλές και διαφορετικές εντολές που θα εκπλήξουν τα παιδιά πάντα εναρμονισμένες με την ηλικία και το επίπεδο μαθηματικής αντίληψης που διαθέτουν.


3.STEM EDUCATION

STEM EDUCATION

 

Το STEM αναφέρεται στους ακαδημαϊκούς κλάδους της επιστήμης, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών (αγγλικά: Science, Technology, Engineering and Mathematics). Είναι ένα εκπαιδευτικό πλαίσιο που χρησιμοποιείται παγκοσμίως μαζί με το σύνθημα “Educate to innovate” (εκπαιδεύστε για να καινοτομήσετε) και έχει στόχο κάθε παιδί να αναπτύξει τις προσωπικές του δεξιότητες σε ένα ευνοϊκό γι’ αυτό περιβάλλον μάθησης.

Με το πρόγραμμα Vellum Tech Kids και τις δραστηριότητες STEM (ολοκληρωμένα projects) επιδιώκουμε να αγγίξουμε την έμφυτη προδιάθεση των παιδιών για πειραματισμό και ανακάλυψη και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το επιτύχουμε μόνο με δραστηριότητες που τα αφορούν και ξυπνούν στο μυαλό τους διαδικασίες όπως το «τι θα γινόταν αν…», ενώ εστιάζουν παράλληλα στην κριτική σκέψη και την εργασία σε ομάδες (συνεργασία).

Σας περιμένουμε!!!

 

     
© Copyright ΓνώσηPegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology